Skip to main content

We zorgen ervoor dat jij transformeert. Mentaal, & fysiek!

Over Arena PT

Wij zijn meer dan personal training. Jong of oud, met iedereen gaan we voor goud. In andere woorden: We gaan voor het maximale. Iedere training weer. Wie ben je? Ben jij een speler die presteert, net als in de Arena? Of ben je eerder de strijder die 1 op 1 tegen zijn vijand vecht. Bij ons maakt het niet uit. We zorgen ervoor dat jij transformeert. Mentaal, & fysiek!

Plan een gratis intake

ONZE AANPAK

We houden ervan om met elkaar tot het uiterste te gaan. Door transparant te zijn in alles wat we doen, zorgen wij ervoor dat jij met de juiste handvaten gaat transformeren. We gaan op zoek naar wie jij nu bent, vervolgens bouwen we naar wie je wilt zijn. Transformatie door activatie. Op het mentale en fysieke vlak van je eigen lichaam zal je merken dat er geen limieten zijn, behalve de limieten die je jezelf oplegt. Dat is nu niet meer het geval. Ben je klaar om te beginnen?

INSCHRIJVEN

MEMBERSHIP

Om lid te worden van de arena is het zaak dat je weet welk plan bij je past. Daarom hebben wij verschillende membership abonnementen opgezet waardoor je de juiste membership kunt kiezen die bij je past.

Inbodyscan (intake), Voedingsschema, Trainingsschema

PRIJS VANAF

€25,-

MEEST GEKOZEN

Groepslessen

PRIJS VANAF

€17,50

Personal training

PRIJS VANAF

€75,-

THE GYM

Onze gym is jouw eigen arena. Het is de plek waar je jezelf gaat vormen tot de ideale versie van jezelf. Ijzersterk, gedisciplineerd maar bovenal gemotiveerd om te blijven knallen. Samen bouwen we naar nieuwe successen. Zodat je altijd het beste uit jezelf haalt.

“Perform and transform. The only place where you can achieve that.”

  • Kickboxing
  • Boxfit
  • Crossfit
  • Personal training

Herikerbergweg 181, 1101 CN Amsterdam

BEKIJK MEER

Limieten doorbreken met onze trainingen

Onze trainingen staan volledig in het teken van jou. Wat zijn jouw persoonlijke doelen, waar willen we samen naartoe? Vraagstukken die perfect bij de intake van pas komen. Op basis van alle relevante data die we van onze unieke technologie kunnen ontvangen, weten we precies hoe we limieten kunnen doorbreken, en de echte versie van jezelf naar voren kunnen laten komen.

Al onze programma’s zijn ingericht op anatomie. Dat zorgt ervoor dat je lichaam tot het uiterste kan gaan zonder dat het inbreuk heeft op lichaam zelf. Dat is waar het verschil ligt. We willen limieten doorbreken door op maat met je te te werken. Maar welke waarden horen daarbij? Als we zien dat je nog niet klaar bent om limieten te doorbreken draaien we daar niet omheen. Tevens houden we ook niet van natte vingerwerk. Je bent in de Arena, dus we gaan tot het maximale. Iedere. Sessie. Weer.

Bekijk alle trainingen

Persoonlijke training: 
Je weet wat je kunt verwachten bij ons. Onze persoonlijke training gaat dieper dan het trainen van je lichaam. Het bereiken van een top fysiek vergt meer dan training. Persoonlijke training bij ons betekent; het trainen van je lichaam, geest en mindset.

Toegewijde groepsworkout
Net als alle spelers in de Arena, is het mogelijk om ook hier in teamverband te bouwen naar succes. In onze groepslessen ga je met een groep van maximaal 8 personen, elkaar supporten naar succes.

The Muscle House
Sterker worden, spiermassa vergroten en explosiviteit bevorderen. Door te werken met bepaalde core bewegingen helpen we jou om in een ijzersterke staat te komen.

Fitboxing
Techniek, coördinatie, snelheid, reflex en nog veel meer, zijn de basiselementen van Fitboxing. Hier leer je een betere houding te hebben met het boxen, je kracht te verbeteren en je stabiliteit te verstevigen. Stoten tegen de zakken, sparren met je partner, het is één en al doorstrijden.

Jumping Fitness
Wil je een full body training dat de nadruk heeft op het verbeteren van conditie? Dan is jumping fitness de ideale explosieve training om te kiezen. Door te trainen op een trampoline ervaar je een nieuwe manier van high-intensity training.

Kickbox Conditioning
Wil je net wat meer uitdaging voor jezelf dan alleen boksen? Daag jezelf uit door je benen te gebruiken en vanuit kracht en conditie te blijven werken. Dat is waar kickbox conditioning voor staat. Ijzersterk doortrainen. Iedere. Sessie. Weer.

Bedrijfsfitness
Alle workouts dat wij binnen ons programma hebben kan gecombineerd worden voor bedrijven die een gezonde levensstijl willen stimuleren. De belangrijkste elementen zijn teambuilding, beweging en plezier. Het ideale middel om interne teams beter met elkaar te laten werken op de werkvloer.

Fit for kids programma
Clusk is de formule voor dit programma. De focus is op coördinatie, lenigheid, Uithoudingsvermogen, snelheid en kracht. Maar alles met plezier en positieve energie om beweging te stimuleren.