Neem contact op

Wat is bedrijfsfitness

Stilzitten is zó saai. Het is tijd om je bedrijf in beweging te krijgen met bedrijfsfitness! Bedrijfsfitness biedt de perfecte oplossing voor bedrijven die hun werknemers willen motiveren om actief te blijven en fit te worden, terwijl ze ondertussen ook nog eens de teamspirit versterken. Alle workouts die wij bieden worden zoveel mogelijk aangeboden. Binnen dit programma kun je ervoor kiezen om een complete workout samen te stellen of juist meer op teambuilding aan te sturen.

Onze waarde

Het moment dat je meer wilt aansturen op teambuilding, proberen we daar een relevant thema aan te koppelen. Het kan gaan om situaties op de werkvloer. Je kunt denken aan communicatie, samenwerken, weerbaarheid en overige zaken die belangrijk zijn op de werkvloer. Wij verwerken alle scenario’s in de training om zo meer teambuilding te creëren. Het kan in de arena, maar ook buiten de arena kunnen we leuke workouts houden.

Alle programma’s van ArenaPT worden beïnvloed door de data die wordt opgedaan door de inbodyscan. Bij bedrijfsfitness is dat niet anders. Wij werken graag met data en willen dan ook een data-driven bedrijf zijn die alles kunnen meten. Hierdoor weten alle medewerkers van je bedrijf wat hun huidige conditie is en hoe ze ervoor kunnen zorgen te verbeteren door middel van de bedrijfsfitness trainingen.

Extra info

Make it happen. It’s your time to shine. Together we rise, fight and conquer. in the arena.

Locatie

Arena PT bevindt zich op het Diana Vesta-centrum, Herikerbergweg 181, 1101 CN Amsterdam Zuid-Oost.

Dit is een efficiënte, moderne en gemakkelijk bereikbare locatie. In de directe omgeving vindt u: Amstel Borch/Borchland, Pathe ArenA, Heineken Music Hall, Ziggo Dome en de Amsterdam ArenA.