Kies een pakket

Wat is fitboxing

Boksen, boksen en nog eens boksen. In deze training train je meer op techniek, kracht en conditionering. Je werkt voornamelijk met koppels op een recreatief niveau, waarbij je samen beter wordt in het uitdelen van stoten en het verdedigen van jezelf. Je techniek, voetenwerk, snelheid en reflexen zijn leidend voor de basis om te kunnen groeien. Dat zijn allemaal onderdelen die je in combinatie met pads en zaktraining gaat verbeteren. Hierdoor ervaar je een nieuwe manier van trainen waarbij je op conditioneel gebied flinke stappen gaat maken, calorieën als een malle verbrand en waar je zelfverzekerder uitkomt.

Onze waarde

Ook dit doen we in kleine groepen. Zodat we onze kwaliteit en service kunnen blijven bieden. Hierdoor is fitboxing een populair item om te kiezen. De focus blijven we houden op jou, zodat onze gezamenlijke doelen behaald kunnen worden en je weet dat alles wat je doet, ingericht is op de beschikbare data van de inbodyscan en onze expertise. Dat is het mooie van de fitboxing lessen.

Dus, ben je ready om in de arena te stappen?

Make it happen. It’s your time to shine. Together we rise, fight and conquer. in the arena.

Kies een pakket

Extra info

Kickbox Conditioning
Wil je net wat meer uitdaging voor jezelf dan alleen boksen? Daag jezelf uit door je benen te gebruiken en vanuit kracht en conditie te blijven werken. Dat is waar kickbox conditioning voor staat. Ijzersterk doortrainen. Iedere. Sessie. Weer.

Locatie

Arena PT bevindt zich op het Diana Vesta-centrum, Herikerbergweg 181, 1101 CN Amsterdam Zuid-Oost.

Dit is een efficiënte, moderne en gemakkelijk bereikbare locatie. In de directe omgeving vindt u: Amstel Borch/Borchland, Pathe ArenA, Heineken Music Hall, Ziggo Dome en de Amsterdam ArenA.