Kies een pakket

Introductie over groep workout

Wij geven iedereen de mogelijkheid om 1 op 1 te kunnen trainen, of juist in groepsverband. Door een toegewijde groepsles te vinden kun je samen bouwen naar succes. Je gaat met een groep van maximaal 8 personen trainen, supporten, motiveren en de concurrentie aan om optimaal succes te behalen. Met deze groepslessen werk je meer met het motto: “Samen bereik je meer dan alleen”.

Onze waarde

Door in een kleine groep te trainen, kunnen we meer kwaliteit bieden. De focus blijft namelijk op jou. Daarom hebben we ook een maximum aantal personen ingericht. Persoonlijke begeleiding blijft leidend in het hebben van een goede workout. Net als alle spelers in de Arena, is het groepsbelang de sleutel naar plezier en succes. Elkaar stimuleren, motiveren en zorgen dat je zoals altijd het maximale hebt gegeven.

Ben je klaar om je team te leiden?

Kies een pakket

Make it happen. It’s your time to shine. Together we rise, fight and conquer. in the arena.

Extra info

We houden ervan om maximaal inzet te belonen met maximaal plezier. We houden ervan om samen te groeien. We weten hoe lastig het is om door limieten te breken, maar daar zijn wij voor. Met onze kennis, ervaring en expertise in het vak, kunnen wij ervoor zorgen dat je binnen no-time in insane shape bent!

Locatie

Arena PT bevindt zich op het Diana Vesta-centrum, Herikerbergweg 181, 1101 CN Amsterdam Zuid-Oost.

Dit is een efficiënte, moderne en gemakkelijk bereikbare locatie. In de directe omgeving vindt u: Amstel Borch/Borchland, Pathe ArenA, Heineken Music Hall, Ziggo Dome en de Amsterdam ArenA.