Inschrijven

Wat is jumping fitness

Als jij jezelf wilt uitdagen door op een compleet nieuwe manier te trainen, dan kun je trainen op de trampoline. Het is een intensieve, maar leuke methode om te trainen. Het is een fullbody workout, dus er komen vele combinaties van trainingen naar voren. Alhoewel je onderlichaam het meest te verduren krijgt, is de combinatie van alle andere oefeningen de reden waarom het fullbody is. Jumping fitness is geschikt voor iedereen, maar al helemaal voor mensen die last hebben van gewrichtsproblemen.

Onze waarde

Ook is het volgen van jumping fitness goed voor het reguleren van de hormonale balans. Het op en neer springen bevordert de regulatie van de lymfen, waardoor de hormonale balans goed bewaakt blijft. Jumping fitness is fun, het is intensief maar vooral heel effectief. Dat is de gouden 3 en een grote reden waarom je deze uitdaging zou moeten aangaan met jezelf. Jumping fitness brengt je al springend naar de overwinning. Namelijk: Het behalen van de afgesproken doelen in de arena.

Make it happen. It’s your time to shine. Together we rise, fight and conquer. in the arena.

Inschrijven

Locatie

Arena PT bevindt zich op het Diana Vesta-centrum, Herikerbergweg 181, 1101 CN Amsterdam Zuid-Oost.

Dit is een efficiënte, moderne en gemakkelijk bereikbare locatie. In de directe omgeving vindt u: Amstel Borch/Borchland, Pathe ArenA, Heineken Music Hall, Ziggo Dome en de Amsterdam ArenA.