Kies een pakket

Informatie over training

Personal training is waar je voor komt. Om persoonlijk te trainen op al je valkuilen en punten om te groeien. Door relevante data te gebruiken kunnen we exact zien hoe je lichaam in elkaar zit, wat voor type sporter je bent en naar wat voor fysiek je wilt gaan. Met onwijs veel transparantie, discipline en motivatie haalt ArenaPT alles uit de kast om je eigen maximale prestaties te verleggen. De enige limitatie ben je zelf, perform and transform. Iedere.dag.weer.

Door de inbodyscan te gebruiken filter je al een hoop gokwerk eruit. Hierdoor kunnen we sneller overgaan tot het maken van een ijzersterk plan. Want als er één ding voor ons belangrijk is, is het maken van een goed doordacht plan dat ervoor zorgt dat je jouw gloednieuwe doelen gaat bereiken. Breek daar doorheen en je kunt onwijs veel rust vinden in het verleggen van je grenzen. We zorgen ervoor dat je veranderd, daadwerkelijk meetbare resultaten ziet en mentale en fysieke grenzen gaat verleggen om optimaal te kunnen presteren in het dagelijks leven.

Onze waarde

Personal training is bij ons volledig afgestemd op jou. Niet alleen op de data dat we van je hebben, maar ook op je wensen. Als jij vertelt wat je doel is, dan gaan we samen op zoek naar de methode die het best bij je werkt. Dat betekent niet dat we rustig aan doen. Je bent nog steeds bij ArenaPT. Prestige is hier wel de norm. Dus weet waar je aan begint. Onze waarde naar jou is dan ook dat wij op persoonlijk niveau met je werken en mentaal en fysiek sterker dan ooit maken. Zo kom je met veel discipline als winnaar uit de strijd in de arena. En dan mag het genieten beginnen.

Make it happen. It’s your time to shine. Together we rise, fight and conquer. in the arena.

Kies een pakket

Extra info

We houden ervan om maximaal inzet te belonen met maximaal plezier. We houden ervan om samen te groeien. We weten hoe lastig het is om door limieten te breken, maar daar zijn wij voor. Met onze kennis, ervaring en expertise in het vak, kunnen wij ervoor zorgen dat je binnen no-time in insane shape bent!

Locatie

Arena PT bevindt zich op het Diana Vesta-centrum, Herikerbergweg 181, 1101 CN Amsterdam Zuid-Oost.

Dit is een efficiënte, moderne en gemakkelijk bereikbare locatie. In de directe omgeving vindt u: Amstel Borch/Borchland, Pathe ArenA, Heineken Music Hall, Ziggo Dome en de Amsterdam ArenA.