INSCHRIJVEN

Wat is The Muscle House

The muscle house is gericht op kracht, spieropbouw en vetverbranding. The muscle house is het programma die ervoor zorgt dat je meer spier aanmaakt en ervoor zorgt dat je optimaal gaat genieten van jouw transformatieproces. In the muscle house ga je dan ook op basis van alle relevante data die we van jou hebben, workouts inzetten die ervoor zorgen dat jouw lichaam ook the muscle house wordt.

Become the muscle

Een compleet nieuwe beleving, nieuwe manier van bewegen en het veranderen van je lichaam zal voor een shock zorgen dat je nog nooit hebt gehad. En dat is goed. Als het jouw doel is om gigantische stappen te zetten op het gebied van je eigen lichaam, kracht en uithoudingsvermogen, en ben je bereid om te transformeren door middel van te presteren, dan is dit programma voor jou op het lijf geschreven. Become the muscle.

INSCHRIJVEN

Make it happen. It’s your time to shine. Together we rise, fight and conquer. in the arena.

Locatie

Arena PT bevindt zich op het Diana Vesta-centrum, Herikerbergweg 181, 1101 CN Amsterdam Zuid-Oost.

Dit is een efficiënte, moderne en gemakkelijk bereikbare locatie. In de directe omgeving vindt u: Amstel Borch/Borchland, Pathe ArenA, Heineken Music Hall, Ziggo Dome en de Amsterdam ArenA.